Opnå mere ved at gøre mindre

Der hvor andre lægger til, trækker jeg fra og skaber tid til mere overskud.

Det 21. århundrede har vist sig at stille særligt store mentale krav til os. De udfordringer og arbejdsopgaver vi står over for kræver, i forhold til mængden af informationer, beslutninger og kompleksitet, mentalt overskud og personlig handlekraft.

I denne sammenhæng er der et markant behov for en øget bevidsthed om, hvordan vi udvikler vores mentale overskud og personlige handlekraft. Til det formål har Rubber Duck Co. udviklet en række effektive værktøjer og programmer på henholdsvis virksomhedsniveau og medarbejderniveau.

Organisationsudvikling

Med Work Enrichment Medarbejderudviklikng  gør vi op med ideen om, at flere værktøjer, teorier, metoder og forpligtigelser er vejen frem til en velfungerende arbejdsplads. Bevidst forenkling er derimod en effektiv måde at skabe fornyet overskud på.

Med Work Enrichment Organisationsudvikling  kombineres optimale arbejdsbetingelser med en fælles trivsels- og præstationskultur, med den gevinst at medarbejderne bevidst kan fokuserer deres energi på at skabe resultater og værdi.

Med Work Enrichment Teamudvikling gøres hverdagen, gennem etableringen af en bevidst teamtræningskultur, til den vigtigste træningsbane for teamets udvikling og præstationsevne. Gevinsten er øget ansvarlighed og evne til at indfri teamets mål og arbejdsopgaver.

Kurser & Events

Proces- og Teamudvikling “Give us the tools, and we will finish the job” – Winston Churchill

Peace of Mind har til formål at øge vores bevidsthed om, hvordan vi på enkel vis udvikler vores mentale overskud og personlige handlekraft.

Projekt- & Forandringsledelse Opnå kompetence til at analyserer og lede forandrings- og udviklingsprocesser i organisationer.

Spiral Dynamics Oplev Spiral Dynamics og få uvuderlig viden om kultures udvikling og vedligeholdelse.

Foredrag & Inspiration

Foredrag & Inspiration er en række foredrag og indlæg, der bruges som inspiration for alt fra mindre grupper til hele virksomheder. Talks & inspiration kan varieres og udvikles fra 20 minutters gå-hjem-møder til heldags workshops.

Læs mere om Rubber Duck Co.

For yderligere information, kontakt:

Hasse Traberg-Andersen | +45 29 72 86 71| Send email

Kategorier: Forside

 • Opnå mere ved at gøre mindre

  Kontakt Rubber Duck Co.

  Telefon: +45 2972 8671
  E-mail: kontakt@rubberduckco.dk

  Rubber Duck Co. har specialiseret sig i mentalt overskud og handlekraft.

 • Nyhedsbrev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vi holder dig orienteret om vores sidste nye tiltag.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)