Work Enrichment™ Medarbejderudvikling

Berig på enkel vis organisationen og medarbejderne med fornyet overskud.

Med Work Enrichment gør vi op med ideen om, at flere værktøjer, teorier, metoder og forpligtelser er vejen frem til en velfungerende arbejdsplads.

Mange organisationer har nået et mætningspunkt, hvor kompleksiteten leder til stress og ineffektivitet hos medarbejderne, frem for effektivitet og overskud.

Work Enrichment har derfor til formål at reducere kompleksiteten, så der på enkel vis frigives ressourcer til at udvikle et arbejdsmiljø, der beriger organi-
sationen og dens medarbejdere med fornyet overskud og handlekraft.

Work Enrichment™ er inspireret af erfaringerne med Peace of Mind, hvor deltagerne på enkel vis udvikler mentalt overskud og personlig handlekraft.

Med Work Enrichment:

 • Skabes der synergi i organisationen ved at udvikle måden hvorpå medarbejderne interagerer og samarbejder.
 • Øges medarbejdernes bevidsthed om deres egen adfærd og hvordan de påvirker hinanden.
 • Reduceres kompleksiteten, så der udvikles et arbejdsmiljø, der bidrager til medarbejdernes mentale overskud.
 • Øges medarbejdernes evne til at tilrettelægge og udføre arbejdet i organisationen.

Med Work Enrichment er der endvidere fokus på at udvikle medarbejdernes personlige handlekraft og evne til at bidrage til organisationen.

Work Enrichment i praksis

I Work Enrichment er det enkeltheden i sig selv, der er styrken. I praksis handler det om, hvordan vi gennem øget bevidsthed og forenkling kan opnå mere ved at gøre mindre.

Med Work Enrichment udvikles medarbejdernes bevidsthed om, hvordan de gennem forenkling og måden de interagerer på, kan frigive mentale ressourcer og skabe øget synergi i organisationen.

Work Enrichment integreres i organisationen gennem følgende 3 trin:

Trin 1. På baggrund af den givne organisations behov for udvikling, vurderes det hvilke konkrete forandring der ønskes opnået med Work Enrichment. Herefter fastlægges der en strategi herfor, der matcher organisationen og dens medarbejdere.

Trin 2. Organisationen introduceres til Work Enrichment og principperne herfor, i en grad hvor medarbejderne kan omsætte principperne i praksis gennem deres adfærd.

Trin 3. Work Enrichment principperne trænes og udvikles i sådan en grad, at de, på baggrund af de konkret opnåede resultater og erfaringer,  integreres som en naturlig del af  organisationen.

Gennem integreringen af Work Enrichment, følges der løbende op på udviklingen og behovet for yderligere tilpasning og optimering i forhold til organisation.

For opnå de største gevinster med Work Enrichment i organisationen. Så bruger medarbejderne også  Work Enrichment principperne, og erfaringerne hermed, til at tilrettelægge og udføre arbejdet på nye og mere effektive måder.

Pris og omfang

Work Enrichment udvikles og tilpasses efter den enkelte organisations behov.

Book et møde om Work Enrichment ved at ringe eller skrive til os

I øvrigt

Work Enrichemt™ Medarbejederudvikling kan med kombineres med andre af vores tilbud inden for Organisationsudvikling, Kurser & Events samt Foredrag & Inspiration.

 

For yderligere information, kontakt:

Hasse Traberg-Andersen | +45 29 72 86 71| Send email

Kategorier: Organisationsudvikling

 • Opnå mere ved at gøre mindre

  Kontakt Rubber Duck Co.

  Telefon: +45 2972 8671
  E-mail: kontakt@rubberduckco.dk

  Rubber Duck Co. har specialiseret sig i mentalt overskud og handlekraft.

 • Nyhedsbrev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vi holder dig orienteret om vores sidste nye tiltag.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)