INNO-X Healthcare

INNO-X Healthcare

Sundhedsinnovatører og iværksættere uddannes i innovativ projektledelse.

INNO-X Healthcare tilbyder uddannelser, der har til formål at skabe  nye sundhedsinnovatører og iværksættere, som gennem interdisciplinære teams og fælles projektopgaver, formår at skabe værdi på bundlinjen for erhvervslivet på internationalt plan.

De studerende står grundlæggende i et krydsfelt med agil udvikling hvor indsigt i projektstyring kan hjælpe til at navigere i en sundhedssektor, der netop ikke er agil.

INNO-X valgte at bruge Rubber Duck Co. fordi…

“Universitetsfolk kan ikke på kort tid skabe konvergens mellem teoretisk og praktisk viden da de bruger for meget tid på teorierne. Så vi brugte Hasse Traberg-Andersen som konsulent, han havde nogle ‘quick and dirty’ redskaber, der kunne få processen til at fungere hurtigt”
– Martin Vesterby, Innovation Manager

Udfordringen for INNO-X er at skabe konvergens blandt studerende, der besidder forskellige uddannelsesbaggrunde på højt akademisk niveau og som ikke altid forstår hvordan tingene skal udføres i praksis, da innovation oftest forbliver teoretisk.

For at give de studerende fælles retningslinjer, ønskede INNO-X at benytte Rubber Duck Co. hvor Hasse Traberg-Andersen tilbød håndgribelige styringsredskaber, der hjælper til at operere i et innovationsforløb med mange ukendte og fleksible faktorer.

Hands on og uklompiceret

“Innovation har mange ukendte faktorer og man kan ikke vide på forhånd præcis hvad slutresultatet skal være. Så de redskaber på 1 år, som de studerende skal have, skal være ret hands on og ukomplicerede til at kunne navigere i ubekendt farvand.”
– Sys Zoffmann Glud, Project Manager

Uddannelsen hos INNO-X varer 1 år og på den tid er det essentielt for de studerende, der arbejder fuldtid ved siden af, at forstå hvordan de differentierer mellem hvad der er behov for nu og hvad der er behov for senere.

Den type prioritering hjalp dem til at udbygge den nødvendige tankegang og mindset som gav indsigt i hvordan de skabte en fælles struktur, der hjalp dem til at tage udgangspunkt i deres nuværende situation og arbejde hen imod ønskescenariet.

Læs mere om INNO-X Healtcare på følgende links:

www.innox.au.dk/

For yderligere information, kontakt:

Hasse Traberg-Andersen | +45 29 72 86 71| Send email

Kategorier: Referencer & Cases

 • Opnå mere ved at gøre mindre

  Kontakt Rubber Duck Co.

  Telefon: +45 2972 8671
  E-mail: kontakt@rubberduckco.dk

  Rubber Duck Co. har specialiseret sig i mentalt overskud og handlekraft.

 • Nyhedsbrev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vi holder dig orienteret om vores sidste nye tiltag.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)